המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מתבלים את מדליוני הפילה במלח גס ובפלפל גרוס. 2 מחממים מחבת לחום גבוה. 3 יוצקים למחבת את שמן הזית ומניחים בה את מדליוני הפילה המתובלים. צולים דקה אחת מכל צד. לאותה המחבת מכניסים את הפלפל החריף, התפוזים עם הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף. לאחר דקה מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזל למרקם של רוטב דליל (מומלץ להוציא את הפלפל החריף בתחילת תהליך הצמצום). 4 בשלב זה מוסיפים את האפונים ואת הפטרוזיליה, מערבבים ומעבירים לצלחות הגשה. 5 מניחים מעל האפונים את מדליוני הפילה, ויוצקים מלמעלה את רוטב ההדרים מהמחבת. >> לעוד עיקריות מומלצות לארוחת החג. |