1 מקציפים את הסוכר, סוכר הוניל והחמאה במיקסר. מוסיפים את את הביצים בהדרגה, וממשיכים להקציף.
2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אגוזי לוז וחלב, ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
3 חוצים בעזרת סכין את כדורי הפררו רושה (הם נשברים וזה בסדר) ומוסיפים לתערובת העוגה.
4 מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 עד 50 דקות. מצננים על רשת.
5 מכינים את הציפוי: בסיר כפול (בן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, ומוזגים על כל העוגה מהמרכז החוצה. רצוי להניח את הרשת מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה, כך כל עודפי השוקולד נשמרים.
6 מקשטים בכדורי פררו רושה ,ומגישים.