1 בסיר יבש קולים את גרגרי הכוסברה, הציפורן, ההל והכמון במשך דקה תוך כדי ערבוב (כך משתחררים הטעמים והארומה החזקה שלהם).
2 מעבירים למכתש וכותשים דק.
3 באותו סיר מטגנים את הבצלים עד להזהבה עדינה, רק להוצאת הקרמל. לא לשרוף אותם. שומרים את הבצל המטוגן בצד.
4 מוסיפים שמן ומטגנים מחצית מקוביות הכבש, עד שמתחילים להשחים מכל צד. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוציאים לקערה וממשכים לטגן את שאר הבשר.
5 מחזירים לסיר את כל הבשר, הבצל המטוגן והתבלינים הכתושים ומערבבים.
6 מוסיפים ג'ינג'ר וצ'ילי קצוצים, קצת כורכום ושום קצוץ ומערבבים במשך דקה.
7 מוספים ציר עוף או כבש או מים ואת השמנת או קרם הקוקוס.
8 מכסים, מרתיחים ומקטינים את האש. מבשלים שעה ורבע על אש נמוכה.
9 עם סיום הבישול, לפני ההגשה, קוצצים כוסברה טרייה ומערבבים בעדינות.
10 מגישים עם אורז לבן ועם מספר תוספות בקעריות נפרדות.