המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מבשלים 15 דקות את עיגולי הקישוא, מסננים ומצננים.
3 מורחים שמן זית בעזרת מברשת משני צדי החציל, מסדרים על רשת מתכת, אופים כ-20 דקות ולאחר מכן מצננים.
4 חותכים את הגבינה הצפתית לעיגולים.
5 מסדרים בערימה: פרוסת חציל, פרוסת קישוא ועיגול גבינה זה על זה, וחוזר חלילה.
6 מגרדים מעל המגדל גבינת מון בלאן, ומקשטים עם הזיתים.
7 מכניסים לתנור לעוד 15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* מיכל נוי היא דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו סלט טונה משודרג עם קרוטונים תוצרת בית |