1 מבשלים את תפוח האדמה במים רותחים מומלחים עד שהוא כמעט מוכן. מסננים.
2 אופים בתנור בטמפרטורה גבוהה עד שתפוח האדמה מזהיב.
3 מערבבים היטב בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב.
4 הרכבת המנה: פורסים נייר אפייה על משטח העבודה ומניחים עליו את תפוח האדמה. חוצים אותו לאורכו כך שייפתח כמו פרפר שכנפיו אינן מנותקות.
5 בעזרת כף מוזגים לתוך תפוח האדמה 2 כפות מן השמנת החמוצה, וסוגרים את כנפי הפרפר כך שתפוח האדמה נראה שוב שלם.
6 מניחים מלמעלה נייר אפייה נוסף ובעזרת מערוך מרדדים את תפוח האדמה עד שהוא מתפשט על פני הנייר ומגיע לעובי של כ-3 מ"מ.
7 מסירים את נייר האפייה העליון ואוכלים מיד בכף.