1 מניחים בסיר בינוני את כל חומרי הרוטב, מלבד תערובת המים והקורנפלור, ומביאים לרתיחה.
2. מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מביאים שוב לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.
3. צולים את צלעות הטלה על מחבת כבדה ולוהטת או מעל גריל פחמים עד למידת העשייה הרצויה.
4. במחבת רחבה מחממים את הרוטב, מוסיפים את הצלעות הצלויות ומקפיצים יחד עד שהרוטב עוטף את הצלעות.
5. מסדרים את הצלעות במרכז צלחת הגשה ויוצקים מעל מעט מהרוטב, מקשטים בעירית קצוצה ומגישים חם.