אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת הקציצות, מפלפלים וממלחים.
2 מחממים שמן במחבת. את 2/3 כוס פירורי הלחם משטחים בצלחת עמוקה,
3 יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, מגלגלים בצלחת עם פירורי הלחם, משטחים מעט ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, לצורך קבלת קרום זהוב.
הרוטב:
1 בסיר רחב מטגנים בשמן זית את שיני השום. לאחר חצי דקה מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר, מפלפלים וממלחים, מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
2 מסדרים ברוטב את הקציצות המטוגנות וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות. במידה וצריך – לפלפל ולהמליח לפי הטעם. מומלץ להגיש עם לחם טרי.
סימון תזונתי עבור מנת הגשה:
אנרגיה | 654 אנרגיה |
חלבונים | 42 גרם |
פחמימות | 38 גרם |
שומנים | 37 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה