סלט אטריות צלופן אסייתיסלט טבעוני מקסים וצבעוני עם כרוב, רימונים ובצל ירוק ברוטב קשיו וג'ינג'ר
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד קבלת מרקם חלק וסמיך למדי. טועמים ומתקנים טעמים אם צריך. אם מכינים את הרוטב כמה שעות לפני ההגשה, שומרים במקרר בצנצנת זכוכית. 2 מכינים את הסלט: מבשלים את האטריות על פי הוראות היצרן, וחותכים או גוזרים אותן לשניים. 3 מערבבים את שאר חומרי הסלט (בלי האטריות) בקערה גדולה. מוסיפים את האטריות ואת הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. 4 מפזרים רימונים למעלה ומגישים. אפשרויות גיוון: • אפשר להשתמש בירקות שונים, כמו אפונה ירוקה חיה או מאודה קלות, ברוקולי או כרובית. • אפשר להוסיף נבטים טריים כמו נבטי שעועית מאש או נבטי חמנייה. • ניתן להוסיף גרעיני חמנייה, שומשום מלא או אגוזי מלך קצוצים גס. * המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |