מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ביף סטרוגנוף של אסתי זקהיים

יופי של מתכון לחובבי הבשר

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם13:07
אסתי זקהיים בארוע המכירה של ניין וסט (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 1/2 קילו בשר פילה חתוך ל"אצבעות"
  • קמח
  • מרגרינה 200 גרם פטריות שמפיניון
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1 בצל גדול
  • 1 כוס נוזל (מרק עוף/מרק שמפיניון)
  • 1 כף קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1 כף קוניאק
  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה (פרווה)
  • 1 כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

1לקמח את הבשר ולטגן זמן קצר במרגרינה.להוסיף 1/2 כוס נוזל+מלח+פלפל+קוניאק. 2.במחבת נוסף,לטגן בצל במרגרינה (עד שמזהיב),להוסיף את פטריות השמפיניון (רחוצות וחתוכות),ולטגן יחד. 3.להוסיף לבצל את הקמח, 1/2 כוס נוזל, מלח ופלפל ולבשל יחד. להוסיף את השמנת המתוקה ומיץ הלימון. 4.להוסיף את הכל לבשר,ולחמם כ-5 דקות על אש קטנה. להגיש על אורז או פירה. בתאבון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il