1 מערבבים בקערה את חזה העוף הטחון עם הפטרוזיליה והכוסברה. מוסיפים את הבצל ותפוח האדמה המגורד ומערבבים.
2 מוסיפים ראס אלחנות, פלפל לבן, מלח לפי הטעם ושמן, מערבבים ומניחים בצד.
3 מכינים את הרוטב: קולפים העגבניות וחותכים אותן לקוביות.
4 מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות והפלפל החריף ומערבבים.
5 מוסיפים רסק עגבניות, 2 כוסות מים חמים, תבלינים ושום כתוש וממשיכים לערבב. מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. לאחר מכן מוסיפים עוד 2 כוסות מים.
6 יוצרים קציצות קטנות מתערובת העוף ומניחים בזהירות בתוך הרוטב המבעבע. מבשלים כ-20 דקות.
7 מכינים פסטה לפי ההוראות על האריזה, ומגישים עם הקציצות.