1 ממיסים במחבת את השומן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים על אש קטנה מאד עוד 2-3 דקות.
2 מסננים את הכרוב עד שכל הנוזלים יצאו. שוטפים היטב במים, מניחים בקערה ומשרים במים נקיים כ-5 דקות. מסננים וסוחטים היטב ומערבבים עם הבצל המטוגן.
3 מניחים בסיר בישול איטי את עצמות הבקר ופלחי תפו"א. מוסיפים את שוקי האווז, הכרוב הכבוש, הבירה או היין.
4 מרתיחים את מרק העוף ומוסיפים לסיר.
5 מוסיפים את הקימל והפלפל. מערבבים בכף מעץ. מכוונים את הסיר למצב Hi.
6 לאחר 3 שעות בישול, מוסיפים את הנקניק ומבשלים שעה נוספת. אם אין מספיק נוזלים מוסיפים מים רותחים.
7 20 דקות לפני ההגשה, מוציאים את עצמות הבקר ומוסיפים את הנקניקיות.
8 את התבשיל אוכלים חם מאד עם בירה קרה.