המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים במחבת את השומן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים על אש קטנה מאד עוד 2-3 דקות. 2 מסננים את הכרוב עד שכל הנוזלים יצאו. שוטפים היטב במים, מניחים בקערה ומשרים במים נקיים כ-5 דקות. מסננים וסוחטים היטב ומערבבים עם הבצל המטוגן. 3 מניחים בסיר בישול איטי את עצמות הבקר ופלחי תפו"א. מוסיפים את שוקי האווז, הכרוב הכבוש, הבירה או היין. 4 מרתיחים את מרק העוף ומוסיפים לסיר. 5 מוסיפים את הקימל והפלפל. מערבבים בכף מעץ. מכוונים את הסיר למצב Hi. 6 לאחר 3 שעות בישול, מוסיפים את הנקניק ומבשלים שעה נוספת. אם אין מספיק נוזלים מוסיפים מים רותחים. 7 20 דקות לפני ההגשה, מוציאים את עצמות הבקר ומוסיפים את הנקניקיות. 8 את התבשיל אוכלים חם מאד עם בירה קרה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|