1 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה. 2. ממלאים את הדגים בתערובת ומניחים אותם על מגש. 3. שמים על הכיריים מחבת עם שמן זית. מכינים ליד הכיריים 4 כלים: הכי קרוב- צלחת עם סולת, לידה צלחת עם ביצים טרופות, לידה צלחת קמח והכי רחוק מהכיריים את מגש הדגים. מתחילים לצפות את הדגים: קודם טובלים את הדגים בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ולבסוף בסולת. מכניסים את הדגים הממולאים והטבולים ומטגנים עד שהם שחומים ויפים. מסדרים על צלחת הגשה יפה. 4. מכינים את הויניגרט: שמים שמן במחבת קטנה וכשהוא חם מוסיפים את השום, התימין, הפלפל ירוק והזיתים לטיגון קצר. מוסיפים את העגבניות לערבוב ולבסוף את מיץ וקליפת הלימון. מביאים לרתיחה, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, יוצקים על הדגים שבצלחת ומגישים.