1 מערבבים חרדל, שום ופפריקה ומורחים את חתיכות הבשר. נותנים להן לנוח כחצי שעה.
2 מחממים שמן בסיר גדול ורחב ומטגנים את הבשר מכל צדדיו עד שהוא משנה את צבעו.
3 מוסיפים יין, פלפל אנגלי, עלי דפנה וסוכר.
4 שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל גרוס.
5 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
6 מערבבים ומוסיפים שקדים וצימוקים. מבשלים עוד חצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה