1 מעבירים במטחנת בשר את כל מצרכי תערובת הקציצות ומכניסים למקרר.
2 להכנת הרוטב: מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים.
3 מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, הכוסברה, מלח ופלפל שחור, הכורכום, הפלפל היבש, האריסה והפפריקה החריפה. מערבבים היטב. מוסיפים את ציר הירקות או הדגים ומביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים.
5 במקביל יוצרים קציצות מהתערובת המוכנה ומוסיפים לסיר.
6 מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות עם מכסה.
* מומלץ להגיש עם כיכר לחם מהמכולת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה