1 בעזרת מיקסר ידני מקציפים את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל, במשך 5 דקות.
2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים לתבנית.
3 קולים במחבת את השקדים יחד עם 2 כפות סוכר, רק עד שהסוכר מעט נמס. מפזרים את השקדים מעל העוגה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 30 דקות. מצננים את העוגה מחוץ לתבנית.
4 מכינים את המילוי: מקציפים את האינסטנט פודינג יחד עם החלב והשמנת עד לקבלת קרם אחיד, ומצננים חצי שעה במקרר.
5 מרכיבים את העוגה: חוצים את העוגה לרוחבה, מורחים על החלק התחתון את קרם הוניל, ומכסים בחלק השני (עם השקדים עליו). שומרים במקרר.