1 שמים בסיר רחב את גוש הבשר ומכסים במים. מבשלים שעתיים עד ריכוך הבשר.
2 מוציאים את הבשר מהמים ומקררים לילה שלם במקרר.
3 מטגנים בסיר נפרד את הבצל על 3 כפות שמן. מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים.
4 מתבלים בכורכום ופלפל שחור גרוס, מכסים ומבשלים 20 דקות.
5 חותכים את הבשר לקוביות ומכניסים לסיר תפוחי האדמה. מוסיפים את הפטריות.
6 ממיסים בכוס כף מרק עוף ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עוד 15-20 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
7 מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם הרוטב.