1 מחממים בסיר את השמן, ומטגנים את הבשר מכל צדדיו, כדי לאטום אותו. מעבירים לצלחת.
2 מוסיפים לסיר עוד מעט שמן (אם צריך), ומטגנים בו את הבצל כמה דקות. מוסיפים את שאר החומרים פרט לאבקת המרק והמים, ומערבבים.
3 מחזירים את הבשר לסיר ומערבבים. מוסיפים מים עם אבקת מרק לכיסוי התבשיל, ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים על אש קטנה כשעתיים, עד שהבשר מתרכך (אם הנוזלים מתאדים, מוסיפים מעט יין). טועמים ומשפרים תיבול.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה