1 משרים את הפול והחומוס בהרבה מים קרים למשך הלילה.
2 בתום ההשריה מסננים את גרגרי החומוס ופולי הפול ושוטפים היטב.
3 בסיר גדול ורחב מחממים שמן לטיגון עמוק.
4 מניחים במעבד מזון את השום, הבצל, הפלפלים החריפים, הכוסברה, הפטרוזיליה והתבלינים וטוחנים לכדי מחית אחידה.
5 מוסיפים את החומוס והפול ומעבדים בפולסים קצרים לכדי תערובת גסה בעלת מרקם פירורי.
6 צרים מהתערובת קציצות עגולות ופחוסות ועבירים אותן לשמן להיטגן עד שהן משחימות.
7 מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים מעל נייר מטבח לספיגת עודפי השמן.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה