מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח והמלח, מוסיפים בהדרגה את השמן ולשים עד שהוא נספג כולו ומתקבל בצק אחיד. מוסיפים את המים בהדרגתיות. אחרי כל הוספה לשים היטב את הבצק. המרקם הסופי צריך להיות גמיש ומעט קשה. מעבדים את הבצק לכדי כדור, מושחים בשמן, מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר חצי שעה. בינתיים מכינים את המלית: מועכים את תפוחי האדמה לכדי מלית גסה. מחממים במחבת את החמאה המזוקקת ומוסיפים את זרעי הכמון ואבקת הצ'ילי. כשזרעי הכמון מתפצפצים מוסיפים את השום, הגארם מאסאלה, מחית תפוחי האדמה והאפונה. מטגנים תוך ערבוב למשך 10 דקות ומסירים מהאש. מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל-16 כדורים. דוחפים את האגודל למרכזו של כל כדור עד שנוצר כיס, ולתוכו דוחסים את המלית. סוגרים את הכיסון ומהדקים היטב את קצותיו כך שההידוק ייצור מעין עיטור. מטגנים את הכיסונים בשמן עמוק, ומוציאים באמצעות כף מחוררת אל צלחת שעליה נייר סופג. מגישים חם או קר לצד יוגורט עם עלי נענע וכוסברה קצוצים.