1 מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי המילוי ומתבלים לפי הטעם.
2 בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת גוש בצק אחיד ודי אלסטי. במידה והוא נדבק לידיים יש להוסיף קמח.
3 מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה דק (הרידוד אינו קל).
4 קורצים בבצק עיגולים גדולים (קוטר 12 ס"מ, לערך), מניחים מספר כפות מילוי גדושות במרכז, מרטיבים מעט את קצוות הבצק ומדביקים את הצ'יבורק היטב. נוצר מעין חצי סהר.
5 מחממים מחבת גדולה. שופכים הרבה שמן קנולה – כך שיכסה מחצית מהצ'יבורק. כאשר השמן חם מניחים את הצ'יבורקים במחבת ומטגנים כ-3 דקות מכל צד על אש גבוהה.
6 מכניסים את כל מרכיבי הסלט למעבד מזון ומתבלים במלח לפי הטעם. מגישים לצד הצ'יבורקי.