1 מרתיחים בסיר את כל המרכיבים של הברין (משרה העוף): מים, מלח, סוכר, חרדל, שום ותימין .מקררים היטב.
2 משרים את חזה העוף במשך שעה בתערובת הברין.
3 משפדים 120 גרם חזה עוף יחד עם בצל סגול ורגליים של בצל ירוק על שיפוד.
4 עוטפים את העוף בשקדים מתוקים חריפים.
5 צורבים את השיפוד על מחבת שטוחה ומכניסים לתנור עד שהעוף מוכן.
6 טוחנים את כל מרכיבי הרוטב, תירס, סלרי, דבש, צ'יפולטה, ציר עוף ומלח בתרמו מיקס עד לקבלת מרקם חלק.
אופן ההגשה:
מוזגים את הרוטב על הצלחת מניחים את השיפוד מעל ,מקשטים בעלי כוסברה ומגישים.