המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:הממולאים: 1 מפרידים את עלי הכרוב ומרככים אותם כ3 דקות במים רותחים. מקררים ודופקים מעט עם פטיש באזורים שנותרו קשים. 2 מערבבים את הבשר עם האורז, ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את העלים ומקפלים אותם. 3 מטגנים את הירקות יחדיו בסיר שיכיל את עלי הכרוב (כ-8 מלאים). מוזגים פנימה את היין והתבלינים, מבשלים מעט ומתבלים לפי הטעם. 4 מניחים את העלים בסיר, ומוסיפים מים רותחים כך שיכסו את עלי הכרוב כמעט במלואם. 5 מבשלים על סף רתיחה כ40 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|