עוגת בננות עם פצפוצי שוקולדעוגה בחושה קלה וטעימה להפליא, שמתקתקים ברבע שעה. הפתרון הכי טוב שתמצאו לבננות שמשחירות לכם על השיש![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה, תוך כדי הקצפה. 2 מועכים את הבננות בעזרת מזלג, ומוסיפים לתערובת המוקצפת. 3 מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ'יפס ומערבבים לתערובת אחידה. 4 מעבירים לתבנית מלבנית 10X30 ס"מ משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות 45-55 דקות. רצוי לבדוק את העוגה עם קיסם כבר לאחר 40 דקות. 5 מצננים ומקשטים באבקת סוכר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|