1 קוצצים את הכרישה, הבצל והפלפל החריף ומטגנים בסיר רחב (רצוי סוטאז') כ-3 דקות. מוסיפים את האורז והעדשים ומטגנים דקה נוספת תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים את התבלינים היבשים. מרסקים את העגבניות ומוסיפים גם אותן. מערבבים ומוסיפים מים רותחים. מערבבים שוב ומנמיכים את הלהבה.
3 מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות, מכבים את האש ומשאירים סגור כ-5 דקות נוספות. לפני ההגשה מערבבים שוב.
4 להגשה: מערבבים את היוגורט, הטחינה, המלח והנענע. מגישים את הקיצ'רי עם הטחינה ועם כוסברה קצוצה.