הבצק:
1 מערבבים במיקסר היטב חמאה, סוכר, מלח, חלמונים.
2 מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומאחדים את הבצק.
3 מקררים לפחות שעה במקרר.
4 קורצים עיגולים ואופים אותם ב-160מעלות כ 10 דקות.
5 מצננים.
קרם השקדים:
1 מערבבים היטב את החמאה והסוכר.
2 מוסיפים את השקדים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הביצים.
3 שומרים לפחות חצי שעה במקרר.
התפוחים:
1 ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים את הסוכר ומערבבים 2 דקות.
2 מוסיפים את התפוחים ומערבבים מדי פעם עד שהתפוחים מתרככים.
3 מורידים מהאש ומקררים.
הרכבת המנה:
1 מניחים טבעת אפייה על הבצק האפוי.
2 על הבצק מניחים כפית אחת של קרם שקדים.
3 מעל הקרם מפזרים תפוחים (ניתן לפזר גם מעט קינמון וסוכר).
4 מעל הכל מגרדים בפומפייה גסה מעט תפוחים ואבקת סוכר.
5 אופים 10 דקות על 170 מעלות.