ארטישוק ממולאמי שחושב שמדובר במתכון קשה או מסובך, שיחכה רגע ולא יברח כי זה ממש פשוט![]() |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ראשית לשים את ראשי הארטישוק להפשרה מלאה. 2 לתבל את הבשר הטחון בכפית ראס אל חנות, מעט פלפל שחור, מלח, 2 כפות שמן ו3 כפות מים. לערבב הכל לאיחוד להניח בצד. 3 מטגנים את הבצל. חותכים את הכרפס לאורך של 5-6 ס"מ ומוסיפים לבצל. 4 מפזרים מעל את האפונה. 5 מברישים את פנים ראש הארטישוק בביצה וממלאים בבשר הטחון, הביצה מדביקה את הבשר הטחון. 6 שמים מעל האפונה את ראשי הארטישוק הממולאים, ממיסים בכוס 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית שטוחה של כורכום, 1 כף מרק עוף ומוסיפים אל הסיר. מערבבים בתנועת סיבוב את הסיר. 7 מוסיפים מים חמים עד גובה האפונה ותחתית הארטישוק, מנמיכים להבה ומבשלים 45 דקות עד צימצום הרוטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|