המצרכים (1 מנות):המרכיבים:
אופן ההכנה:1 מאדים את הברוקולי עד שהוא נהיה רך, אבל לא רך מדי. 2 מטגנים את השום והג'ינג'ר בשמן הזית עד לקבלת צבע זהוב (לא לשרוף!). 3 מוסיפים את הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שכל השום והג'ינג'ר מצופים בתבלינים. 4 מוסיפים את הברוקולי ומטגנים עד שהוא עטוף מכל הצדדים ברוטב. מגישים חם. * אפשר להחליף את הפפריקה חריפה בצ'ילי אדום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|