סלט שמתאים לכל ארוחה – בוקר, צהריים או ערב. הוא עשיר ומזין ואפשר להגיש אותו במידת הצורך גם עם רוטב טחינה ללא יוגורט. המצרכים (6 מנות):לקוסקוס:
לסלט:
לרוטב יוגורט-טחינה לימוני:
אופן ההכנה:1 מעבירים את הקוסקוס לקערה ויוצקים עליו מים רותחים, שמן ומלח. מכסים ומניחים למשך 5 דקות. מערבבים לאוורור ולפירוק גושים. 2 בינתיים מערבבים בקערה אחרת את יתר מרכיבי הסלט, למעט פלחי התפוז. 3 מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. במידת הצורך מוסיפים 2-3 כפות מים לדילול. 4 מערבבים את הקוסקוס והסלט בקערה, מפזרים את הפילטים של התפוז, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|