המצרכים (1 מנות):
לדג:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מרתיחים ליטר מים בסיר ומבשלים את העדשים 20 דקות. העדשים צריכות להתרכך אך להישאר מעט נגיסות. שוטפים במים קרים ומסננים. 2 כאשר העדשים קרות מערבבים אותן עם שאר חומרי הסלט. 3 מורחים את הסלמון בשמן, מלח ופלפל. צורבים במחבת, שתי דקות מכל צד, או אופים 10 דקות בתנור שחומם לחום מירבי. הנתח צריך להיות מבושל, אך עדיין עסיסי וורוד במרכזו. 4 להגשה: מורחים את תחתית הצלחת ביוגורט ומורחים נגיעות של סחוג. חוצים את העגבנייה לרוחבה וסוחטים בעדינות את הזרעים שלה על היוגורט. מעליו עורמים את הסלט ומעליו מניחים את הסלמון. >> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים ל-10 ימים |