1 מחממים תנור ל175 מעלות.
2 מערבבים את השמן במיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, הדבש והביצים. ממשיכים לערבב כ-5 דקות.
3 מנפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה והקינמון לקערה, מערבבים ומוסיפים לתערובת הביצים. ממשיכים לערבב עוד כדקה.
4 מסננים את השזיפים מקופסת השימורים ושומרים את הנוזל.
5 שוקלים מהנוזל את הכמות הרצויה, מערבבים עם ברנדי ומוסיפים למיקסר, מערבבים כדקה.
6 מגלענים את השזיפים, חותכים לקוביות ומקפלים למסה.
7 מוזגים לתבניות אינגליש קייק.
8 במעבד מזון, מערבבים את כל חומרי השטרוייזל ולפזר על תערובת העוגות הבחושות.
9 אופים בתנור חם כחצי שעה או עד שקיסם יוצא נקי ויבש מהעוגה.
>> מתכון לעוגת דבש קלאסית