1 כותשים את כל החומרים למעט הדג, ציר העוף וחומרי ההגשה. כדאי לכתוש במכתש ועלי, אולם אפשר גם במעבד מזון. צריך להגיע למרקם של משחה גסה.
2 חורצים חריצים בדג במרווחים של 4 ס"מ מהראש עד לזנב, משני צידי הדג, עד לעומק העצם ומורחים את הקארי שנוצר על הדג ובין החריצים.
3 מניחים את הדג על צלחת עמוקה חסינת חום ואת הצלחת מכניסים לתוך כלי אידוי מבמבוק.
4 ממלאים סיר במים בגובה סנטימטר או שניים, מרתיחים ומניחים מעל את כלי האידוי עם הדג. מטפטפים את ציר העוף על הדג ומכסים.
5 מאדים במשך 6 דקות בערך לדג קטן או 8 לדג גדול. אפשר לבדוק שהדג נפרד בקלות עם מזלג, עשוי אבל לא יבש.
6 מניחים את הדג בצלחת הגשה, מטפטפים מעל את כל הרוטב שהצטבר בצלחת האידוי.
7 מערבבים את מיץ הליים ורוטב הדגים ומטפטפים על הדג.
8 מפזרים מעל את קוביות הלימון, הבוטנים ועשבי התיבול ומגישים עם אורז לבן.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!