שמים את הבשר בכלי גדול (מזכוכית או נירוסטה), מפזרים את הסוכר, ומעסים בו היטב את נתח הבשר. מכסים ושומרים במקרר במשך יומיים. כותשים את התבלינים (הכי נוח בעלי ומכתש). מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים אותו בתערובת התבלינים השבורים והסלפטר. מחזירים למקרר ומדי יום, במשך תשעת הימים הבאים, מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים בתערובת התבלינים. בגמר ההמלחה שוטפים היטב את הבשר ומניחים בסיר בעל מכסה תואם. מוסיפים כוס מים אחת ואת החומץ (נשמע מעט, אבל הבשר בעצם עובר תהליך של אידוי ולא של בישול). מכסים את הסיר ב-2 שכבות של נייר כסף או נייר אפייה, כדי להבטיח אטימה טובה, וסוגרים את המכסה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ואופים במשך 4 שעות (לפי חישוב של 40 דקות לכל 500 גרם בשר). מכבים את התנור ומשאירים את הבשר בתנור בכלי הסגור במשך 3 שעות. מעבירים לתבנית, מכסים במגבת בד ומניחים משקולת של כ-2 ק"ג. מצננים עם המשקולת במשך 24 שעות, פורסים ומגישים עם חרדל, חזרת, חמוצים וסלט ירוק.