משקה קר של תפוחים ורימוניםשתייה צוננת וטרייה מתפוחי עץ ורימונים, שאפשר להכין בקלות עם מסחטת מיצים או בבלנדר
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :(לקנקן של 1 ליטר):
להגשה:
אופן ההכנה:1 שמים את התפוחים והרימונים במסחטת מיץ. מיץ הרימון עשוי לצאת בצבע מעט חלבי – זה בגלל הגרעינים וזה טוב – זה מוסיף טעם אגוזי. 2 מעבירים לקנקן, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ושומרים במקרר. 3 מגישים עם קרח כתוש. * המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |