1 להכנת הרוטב: מרתיחים סיר עם 2 ליטר מים. כשהמים מגיעים לרתיחה חולטים את הריחן, הכוסברה והנענע למשך 20 שניות ואז מעבירים למי קרח לצינון.
2 שמים את כל השאר המרכיבים בבלנדר וטוחנים דק דק, טועמים ומשפרים את הטעם. אפשר להוסיף או להוריד קארי לפי הצורך והטעם האישי. שומרים בקירור.
3 להכנת המנה: מחממים בווק שמן ומוסיפים ג'ינג'ר, שום, זוקיני, כרישה, בצל ירוק גס, ברוקולי, ושעועית לטיגון עדין. מוסיפים 2.5 מצקות קטנות של הרוטב ומערבבים.
4 מוסיפים את הנודלס לווק ומקפיצים. לאחר שהרוטב נספג בנודלס סוגרים את האש מוסיפים עלי בייבי בוקצ'וי ומקפיצים.