1 משרים את הגריסים במים ובינתים מטגנים את הבצלים הקצוצים במעט שמן בסיר החמין, עד השחמה. מורידים את הסיר מהאש.
2 מסדרים את תפוחי האדמה השלמים הקלופים בתחתית הסיר, על הבצל המטוגן.
3 מסננים את הגריסים ממי ההשריה ומפזרים אותם מעל תפוחי האדמה.
4 מתבלים את תפוחי האדמה והגריסים במלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה. מפזרים מעל את אבקת מרק הבצל.
5 מניחים מעל את חלקי העוף שתיבלנו בנפרד עם מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
6 דוחסים את חלקי העוף כלפי מטה ויוצקים מים חמים עד כמעט כיסוי. חלקי העוף אמורים לבלוט מעט מעל הנוזל. יש להמנע מעודף נוזלים.
7 מחזירים את הסיר לכיריים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה.
8 מעבירים לתנור למשך 4 שעות. שעתיים ראשונות בחום של 180 מעלות , שעתיים אחרונות בחום של 120-140 מעלות. מברישים מדי פעם את העוף בנוזלים שמסביבו.
9 לאחר 4 שעות הנוזלים כמעט נעלמים לאחר שנספגו בגריסים. התבשיל מתקבל בצבע חום יפה של חמין, נימוח וטעים.