1 מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדגים. מעסים את הדגים עם הרוטב עשרים דקות לפני הצלייה.
2 צולים את הדג בין 12 דקות לרבע שעה (תלוי בגודל הדג).
3 חותכים את הבצל, הגמבה והחציל לקוביות גדולות ושמים בקערה. מוסיפים את העגבניות, הפטריות והרוטב ומערבבים.
4 משפדים את את קוביות החציל וצולים כ-5 דקות. מוסיפים את שאר המרכיבים וצולים עשר דקות נוספות.
5 מבשלים את השעועית עד לרכות תוך שהיא שומרת על קריספיות. ניתן לצלות אותה למשך דקה על הגריל.
6 מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על השעועית. ניתן להוסיף שומשום וגפרורי שקדים קלויים.