1 מערבבים את כל חומרי תערובת הקמח.
2 מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המרכיבים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם לילה שלם).
3 מכינים את הבלילה: מערבבים היטב את הקורנפלור והקמח עם התבלינים. מוסיפים את הבירה ומערבבים היטב.
4 מעמידים את הבצל וחותכים ממנו את שני הס"מ העליונים. מקלפים את הבצל כולו.
5 חותכים את הבצל ל-12-16 פלחים - אבל לא עד הסוף, כדי שכל הפלחים יישארו מחוברים מלמטה.
6 מסירים מליבת הבצל כ-2 ס"מ של עלים פנימיים, כדי לפנות מקום לקערונת של הרוטב. בשלב הזה אפשר להעביר את הבצל השלם לקערת מים קרים לכמה שעות, כדי לעזור לו "להיפתח". השלב הזה הוא לא חובה, ואם עושים אותו חשוב מאוד לנגב את הבצל היטב לפני הטיגון.
7 טובלים את הבצל בקמח המתובל ומנערים בעדינות כדי להסיר את עודפי הקמח (אפשרות נוספת היא להכניס את הבצל ואת הקמח המתובל לשקית, ולנער טוב טוב, עד שכל הבצל מצופה). מעבירים לבלילה, ומרווחים מעט את עלי הבצל כדי שיצופו טוב טוב בבלילה.
8 מעבירים את הבצל לשמן החם (רצוי בתוך סלסילת טיגון, אבל לא חובה) ומטגנים כדקה וחצי. הופכים בזהירות ומטגנים עוד דקה וחצי, עד להזהבה. מייבשים בנייר מגבת, מניחים במרכז הבצל קערה קטנה עם רוטב ומגישים.
מבולבלים? הנה, זה יעזור לכם:
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה