1 מערבבים את כל מרכיבי הבצק במעבד מזון עם וו לישה במהירות בינונית, עד שנוצר גוש בצק חלק ואחיד.
2 יוצרים כדורים במשקל 200 גרם (כ8 בצקים מכל המסה)
3 מניחים בתבנית מכוסה עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
4 מרסקים שן שום, 1/2 כפית מלח, מעט אורגנו טרי ומוסיפים לעגבניות הקלופות. מערבבים עד לקבלת רוטב חלק.
5 מחממים תנור אפיה למקסימום הניתן, עדיף לשים אבן שמוט בתחתית התנור.
6 לאחר ההתפחה פותחים את הכדורים לעיגולים בקוטר הרצוי באמצעות מערוך ומניחים בתבנית מעט משומנת (שמן זית).
7 במרכז הבצק מוזגים רוטב עגבניות במרכז ובתנועות סיבוביות מורחים עד לשוליים.
8 מקשטים את הפיצה עם כל התוספות.
9 מכניסים לתנור עד שהשוליים משחימים. מוציאים ומפזרים מעט פטרוזילה קצוצה.