המצרכים (15 מנות):לעוגיות:
לגלידה:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, השמנים, מחית התפוחים והקקאו. ממשיכים לערבל כ-10 דקות על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם אוורירי ותפוח. 2 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים במהירות נמוכה עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות. 4 מעבירים את התערובת לשק זילוף עם פתח צר, ומזלפים בעזרת רינג בקוטר 5-4 ס"מ 30 עיגולים דקים. 5 אופים את העוגיות כ-15 דקות. 6 בינתיים מכינים את הגלידה: מוציאים את פחיות הקרם קוקוס מהמקרר, הופכים אותן על ראשן ופותחים מהצד התחתון. שופכים את הנוזל השקוף לסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת גנאש אחיד. שופכים את הגנאש על צלחת גדולה ומכניסים למקפיא לכ-20 דקות. 7 מקציפים את הקרם הסמיך שנשאר בפחיות הקוקוס עם האינסטנט פודינג. מוסיפים את הגנאש למיקסר ומקציפים עד לאחידות. 8 לאחר שהעוגיות התקררו ממלאים אותן בגלידה שהכנו. מקפיאים לפחות 6 שעות לפני הגשה. * הקסטות יחזיקו מעמד בכלי אטום במקפיא 3 חודשים. |