לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מבשלים את האורז במי מלח כ-30-40 דקות, עד שהוא מתרכך אבל עדיין שומר על צורתו. מסננים.
2 מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים את הבצלים ומטגנים 2-3 דקות. מוסיפים את התרד ואת קוביות הבטטה והברוקולי ומטגנים עוד 3-4 דקות תוך בחישה.
3 מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מכבים את הלהבה ומשאירים מכוסה 5-7 דקות. מעטרים בשקדים ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה
פתח הכל סגור הכל