1 במחבת מחממים מעט שמן תירס. ממליחים ומפלפלים את פילה הדג ושמים במחבת כשהעור כלפי מטה. מטגנים מספר דקות עד להזהבה, הופכים ומטגנים עוד מספר דקות.
2 מפוררים את הדג לפיסות ומתבלים במעט עלי כוסברה קצוצים ומיץ לימון.
3 מערבבים את האורז המבושל עם מעט מלח ועלי כוסברה.
4 מערבבים את כל מרכיבי הסלסה בקערה, טועמים ומתקנים תיבול.
5 מחממים את הטורטיות במחבת חמה. במרכז כל טורטיה שמים מעט אורז, ממרח שעועית, דג ומעט מהסלסה. מגלגלים את הטורטייה כמו לאפה. באותו אופן מכינים את שאר הטורטיות.
6 חותכים את הקצה של כל טורטייה ומניחים על צלחת גדולה. מפזרים מסביב את שאר הסלסה. מעטרים במעט עלי כוסברה ופרוסות פלפל אדום חריף.