המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מכינים תערובת מקמח האורז, קמח תפו"א והקורנפלור. 2 מערבבים במיקסר את החמאה וסוכר הפירות כ-2 דקות עד לקבלת צבע בהיר . 3 במקביל מערבבים את תערובת הקמח ,מלח, אבקת אפייה וקנסטאן גאם יחד ומוסיפים למיקסר. 4 מערבבים היטב ומוסיפים את הטחינה והתמצית וניל. מערבבים עד לשילוב כל המרכיבים. 5 עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר. 6 מכינים עיגולים, מניחים על מגש ונייר אפיה, מועכים מעט ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12-15 דקות או עד שמזהיבות. מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות. קישור לאתר המכון: http://www.abrahamson.co.il/ |