1 לקליית הפלפלים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את הפלפלים בשלמותם ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-45 דקות, עד שהפלפלים משחימים היטב. במהלך הצלייה יש להפוך את הפלפלים כדי שיושחמו היטב מכל הצדדים. כדאי לשים לב – משך הצלייה תלוי בתנור, לכן מומלץ לא להיצמד לזמנים אלא לשים לב לצבע הפלפלים ולסיים את הצלייה כאשר הם שחומים היטב.
2 מוציאים את הפלפלים מהתנור ומעבירים לשקית ניילון. סוגרים היטב את השקית למשך שעה. לאחר שעה הקליפה תיפרד בקלות והקילוף יהיה קל. מרחיקים גם את הגרעינים, וחותכים את הפלפלים לרצועות.
3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> מתכונים לשבועות