1 מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים לכדור, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
2 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 חולטים את עלי המנגולד (שמים כחצי דקה-דקה במים רותחים עד שהם מתרככים קלות והצבע קצת משתנה), ומעבירים למסננת.
3 ממיסים חמאה במחבת קטנה ומטגנים בעדינות את הבצלצלים הקצוצים. מכבים את האש ומניחים להתקרר.
4 סוחטים את עלי המנגולד טוב טוב ומעבירים לקערה.
5 מוסיפים את הביצים, הפרמזן והתבלינים, ומערבבים.
6 מרדדים את הבצק הקר ומחלקים לשניים. מניחים חלק אחד בתחתית התבנית, מותחים בעדינות את הבצק על צידי התבנית ומהדקים קלות.
7 מסננים את המלית ומעבירים לתבנית. משטחים.
8 מעל המלית משטחים את שארית הבצק ומהדקים יפה.
9 אופים כ-30 דקות ומגישים עם קרם פרש ועירית קצוצה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!