המצרכים (16 מנות):לקרמבו:
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מסדרים בתבנית את עוגיות האוראו בשכבה אחת.
2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וגרגירי וניל - רק עד לקבלת קרם חלק ויציב (הימנעו מהקצפת יתר).
3 מכניסים את הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים בתנועות סיבוביות על כל עוגיית אוריאו. מקפיאים שעה.
4 אחרי שעה ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד עם השמן, עד לקבלת קרם חלק ונוזלי. 5 טובלים בזהירות כל קרמבו קפוא בשוקולד המומס ומניחים על רשת. השוקולד מתקרר ומתקשה מיד. 6 מכינים את העיטור: מכניסים שוקולד לבן לתוך שקית קטנה וממיסים במיקרו. גוזרים במספריים חור קטן, ומזלפים פסים-פסים מעל כל הקרמבואים. * שומרים בהקפאה. ניתן לאכול ישר מהמקפיא או להפשיר כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.
>> הגרסה הקלילה של ההמבורגר: מתכון לכריך בשר טחון עם ביצת עין |