צ'יפס נאגטסכשבא לנו על מתכון שהוא כיף טהור אנחנו תמיד חושבים על נאגטס. השבוע שרון ברקוביץ' שדרגה את כל הכיף הזה ארבע רמות למעלה עם בלילה מעולה של מיונז ורוטב ברביקיו, ומעטה ממכר של צ'יפס קריספי. יוצא וואו
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
|
המצרכים (6 מנות):
בנוסף:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים את הביצים בקערה גדולה. מוסיפים את רוטב הברביקיו והמיונז וטורפים היטב. מוסיפים את המים ומערבבים. 3 חותכים את העוף לגודל ביס ומעבירים לקערה עם תערובת הביצים. 4 שמים את חטיף הצ'יפס בשקית זיפר אטומה (אם אין שקית מספיק גדולה מחלקים לשתי נגלות). צ'יפס נאגטס | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד5 בעזרת פטיש מועכים הטב את הצ'יפס עד שהכל הופך לפירורים קטנים. 6 מעבירים אל השקית כמה חתיכות של עוף ומגלגלים אותן בתוך השקית כדי שיצופו מכל הצדדים בצ'יפס. 7 מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מטפטפים מעט שמן ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שמזהיב. לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק ובאינסטגרם או בקרו באתר. |