גלילות חציל במילוי בשר ובהרטשונאים חצילים? אם כן, גלילות החצילים האלה בדיוק בשבילכם: הן כל כך טובות ומלאות בטעם, שאפילו אם אתם לא אוהדי הירק הזה אתם עומדים להתאהב
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
השילוב של החצילים עם הנענע והבהרט עושה כל כך שמח בפה, שאפילו המתנגדים הכי גדולים של החציל לא יוכלו להפסיק לאכול. המצרכים :לחציל:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מורחים את פרוסות החציל בשמן משני הצדדים.
2 מניחים את החציל הפרוס על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-15 דקות.
3 מערבבים את כל המצרכים למילוי.
4 מוציאים את התבנית עם החצילים מהתנור. בחלק התחתון של כל פרוסת חציל מניחים מעט מהמילוי ומגלגלים מלמטה כלפי מעלה, כך שנוצרת גלילה.
5 מערבבים את כל המצרכים לרוטב, ויוצקים אותו בנדיבות מעל החצילים.
6 מעל הגלילות שבתבנית מניחים נייר אפייה, ומעליו מהדקים נייר אלומיניום.
7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-45 דקות. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
|