1 מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל. מוסיפים את עצמות המוח ןמטגנים עד להשחמה.
2 מוסיפים לסיר את האסאדו והאוסובוקו ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה.
3 מנמיכים את האש, מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית, הגריסים והחיטה ומתבלים.
4 חותכים את ראש השום מלמעלה כך שיישאר שלם ורק השיניים יבצבצו החוצה, ומוסיפים אותו לסיר.
5 מוסיפים מים רותחים כמעט עד לכיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי.
6 מעבירים את הסיר לפלטת שבת לבישול של עוד כ-20 שעות. בתיאבון ושבת שלום.