ופל בלגי תפוחי אדמהכשחושבים על זה, ופל בלגי הוא יותר צורה מאשר תוכן. נכון שכיף להכין אותו מבצק ולהטביע בסירופ שוקולד, אבל לאחרונה גילינו שלא פחות טעים להכין אותו בכלל על בסיס פירה. מה זה לא פחות טעים - מדהים לגמרי
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 01/06/20 07:02
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שהם רכים. מקלפים ומועכים לפירה. 2 מוסיפים ביצה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים קצרות. 4 מחממים את מחבת הוופל ומשמנים. 5 מכניסים מהתערובת למחבת וצולים כ-7 דקות, עד שהוופל משחים. * אפשר להוסיף לתערובת עירית או בצל ירוק. * מומלץ להגיש עם ביצה עין. |